TJZ naplója

Magánéletem és mindenféle mániáim taglalása, a tökéletes keresése, miközben mindenkinek az agyára megyek, mert már megint a japánokat hoztam fel példának.

Iván megújulás - tizenkettedik nap

2012.08.08. 23:53 téjézé

DSC 3733 resize

Az energiaital napja volt ez. Nehéz kelés, a buszon melóba menet végig alvás, délelőtt egy 600 ml-es Bomba. Miután hazajöttem aludtam kb két órát. Huhh. Nagyon jól esett! Felkeltem, pár korty Monster. Vacsora, utána megtárgyaltuk, hogy milyen kiegészítőkkel lehetne feldobni az utasteret, de csak alap dolgokról esett szó. Pl tetőkárpit színe, ajtóborítás minta, műszerfal dekorcsík meg egyebek. Ezután a bevásárlólistát néztük át. Csak este hétre kaptuk kezünkbe a szerszámokat, neki is estünk annak a kevés dolognak amit még találtunk. Pl fényszórók, műszerfal kábelezés, maradék utastér burkolatok, kupplung munkahengerek, tartályok.

DSC 3718 resize

A fényszóró fészke kicsit rozsdás, ha sikerül majd lepucolni a festéket, akkor majd többet látok a helyzetből. A műanyag dobbetétnek köszönhetően minden csatlakozó és vezeték épnek bizonyult.

DSC 3715 resize

Kikerült a műszerfal, fűtés, kormányoszlop. A pedálokat és a kevés megmaradt apróságot (ajtóknál lévő utastér világítás kapcsolók) holnap kiszedjük még, ezután már csak a szélvédő marad a karosszériában.

DSC 3708 resize


Bevásárló lista - részlet ömlesztve:
csomagtér fenéklemez; komplett hátfal; elsö rugó tányérok; jobb elsö sarvedö also javito elem;
bal hatso gepi emelöbak; belső küszöb; szélvédö kédergumi; szélvédő kéder feszítő ezüstcsík; hátsó szilentek; ;hátsó fékcső garnitúra; hatso fekmunkahenger 1db; dobfék betétek; elsö fek javitokeszlet (rugók, csapok); rögzitöelemek; padlószőnyeg; kábellefogató kötegelők; Ajtókárpitok (1500-as lada, ajtóbehúzóval együtt); kartergáz szűrő; üregvédő 2 flakon; feher alapozó; nagyonszép piros 2K autó festék; zsugorcsövek, hőálló vezetékburkoló, saruk, csavarok a futóműhöz; horganyspray; rozsdamaró; fekete sziloplaszt; bitumenlap; tetökárpit; Bilincsek a fütéshez és a vizhez. stb.

Akinek bármelyik van, szóljon, az árat megbeszéljük! Holnap délután egyébként megyek bevásárolni, kérdezősködni.

Az Ultra Derm legyen veletek!

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás iván zsiguli rozsda

A bejegyzés trackback címe:

https://john.blog.hu/api/trackback/id/tr714702805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása