TJZ naplója

Magánéletem és mindenféle mániáim taglalása, a tökéletes keresése, miközben mindenkinek az agyára megyek, mert már megint a japánokat hoztam fel példának.

Iván megújulás - tizennegyedik nap - a második hét vége.

2012.08.11. 20:40 téjézé

Kész! Mármint a szétszerelés. Most már csak vágni, kihorpasztgatni, hegeszteni, rozsdagátló alapozózni, pasztázni, tömíteni, üreg-védőzni, kittelni, csiszolni, megint kittelni, megint csiszolni, alapozózni, festeni, lakkozni kell a kasztnit, a többi alkatrészt már inkább nem sorolom, a képzeletetekre bízom.

Mindenesetre eltelt a második hét is. Ez alatt a két hét alatt számomra kiderült, hogy a kocsit nem csupán műszaki képes állapotra kell hozni, hanem megmenteni az enyészettől, teljesen felújítani, ha használni akarom.

DSC 3768 resize

Szóval, most hogy az egyetlen alkatrész ami maradt a kocsiban az a benzincső, meg lehet kezdeni a lemezmunkát. Viszont mivel holnap esküvőre megyek, így ez legalább hétfőig kitolódik. Addigra biztosan komolyabb koncepcióval fogok majd a lemezolló mellett állni, már ami a szükséges változtatásokat illeti. A küszöb cseréjével valamennyit erősíteni illik azon is, ha csak az új lemezeket hegesztem be, azt nem érzem elégnek. A függőleges közepső lyuggatott lemezből kettőt rakok be, ez a minimum, a többit még kiötlöm. Kell még előre karosszériába épített toronymerevítő, ahhoz pedig csövek, vagy lemezes erősítés. A nekem megfelelőt még nem találtam meg, ha valaki tud, ezzel kapcsolatban segítséget szívesen fogadok.

DSC 3750 resize

Most tehát minimum két nap szünet, pihenek kicsit, vagy olyasmi.

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás iván zsiguli

A bejegyzés trackback címe:

https://john.blog.hu/api/trackback/id/tr154706255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása