TJZ naplója

Magánéletem és mindenféle mániáim taglalása, a tökéletes keresése, miközben mindenkinek az agyára megyek, mert már megint a japánokat hoztam fel példának.

Nosztalgia poszt

2013.02.02. 19:52 téjézé

Mostanában jár az agyam ezerrel, a kezem már kevésbé, legalábbis nem a kocsin ügyködöm, ha egyáltalán megmozdulok. Mindenesetre beleakadtam ebbe a videóba: 

Egy kis montázs a hőskorból, amikor még többen érdeklődtek a versenyek iránt és a szervezők lelkesedése is nagyobb volt a mostaninál. Néhány kivételtől eltekintve puding lágyságú gyári futómű. Ladák, Trabantok, Warburgok, Skodák, és egy-két ritka fecske: BMW, Suzuki Alto stb.
Sportvezérműtengely által egészségtelenített - vagyis igazi fülnek tetsző - rotyogós alapjárat, és hasonlóan érces ordító hang magas fordulaton! Szívesen elnéznék egy hasonló rendezvényre (tavaly nyáron, júniusban volt egy)! 1:50 körül azon a piros ezerkettesen nekem nagyon megakadt a szemem :)

Ha minden összejön hamarosan tájékoztatlak benneteket némi haladásról, és olyan dolgokról, amelyek némiképp okozzák a jelenlegi egy helyben toporgást... I'll back soon!

Szólj hozzá!

Címkék: retro zsiguli

A bejegyzés trackback címe:

https://john.blog.hu/api/trackback/id/tr725059101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása